PRVA SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ENIGMATIKE

OVO JE PRVA SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ENIGMATIKE

Ne, ne morate biti poznati da bi videli sebe, svoje prijatelje ili rođake u ukrštenici! Pošaljite svoju ili sliku onoga koga želite obradovati ovim jedinstenim poklonom na mejl miroslavenigmata@gmail.com (tu možete dobiti i detaljnija objašnjenja), i za dan-dva ćete, uz neznatnu novčanu naknadu dobiti prvoklasnu ukrštenicu koju će samo za vas napraviti provereni majstor enigmatskog zanata Miroslav Cvetković!

Naravno, nemam ništa ni protiv poznatih ličnosti - dosad najveći projekat je urađen za jednog izuzetno poznatog gospodina koji je za rođendan svojoj devojci, takođe veoma poznatoj osobi, poklonio CEO ENIGMATSKI LIST!

субота, 20. септембар 2014.

HAPPY SMILEY

Ako ste gladni, a nalazite se u centru Niša, pravo rešenje je HAPPY SMILEY - najbolja sendvičarnica u gradu! Siđite u stari podzemni prolaz i u lokalu broj 69 (kod "Foto lika") pojedite svoj sendvič ili hotdog. Ako radite u blizini poručite svoj obrok na telefon: 527-444 ili 062 506-901 i dobićete ga za desetak minuta. Dakle, za gladne i one koje biraju šta jedu, pravi izbor je - HAPPY SMILEY!

Нема коментара:

Постави коментар