PRVA SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ENIGMATIKE

OVO JE PRVA SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ENIGMATIKE

Ne, ne morate biti poznati da bi videli sebe, svoje prijatelje ili rođake u ukrštenici! Pošaljite svoju ili sliku onoga koga želite obradovati ovim jedinstenim poklonom na mejl miroslavenigmata@gmail.com (tu možete dobiti i detaljnija objašnjenja), i za dan-dva ćete, uz neznatnu novčanu naknadu dobiti prvoklasnu ukrštenicu koju će samo za vas napraviti provereni majstor enigmatskog zanata Miroslav Cvetković!

Naravno, nemam ništa ni protiv poznatih ličnosti - dosad najveći projekat je urađen za jednog izuzetno poznatog gospodina koji je za rođendan svojoj devojci, takođe veoma poznatoj osobi, poklonio CEO ENIGMATSKI LIST!

петак, 29. август 2014.

BAKA I UNUKAMala Kaća iz Beograda veoma voli svoju baku Biljanu Šljapić, učiteljicu u penziji. Biljana je ovih dana proslavila svoj (...) rođendan, a njena jedina unuka je zamolila svoje roditelje da joj pomognu u nameri da baku obraduje neobičnim rođendanskim poklonom. Elem, kao pasioniranom rešavaču ukrštenih reči, posebno skandinavki, baki Biljani Kaća je namenila ukrštenicu sa njenim imenom i prezimenom i njhovom zajedničkom slikom! Prošle nedelje sam dobio sliku, uradio kako sam najbolje znao i umeo i poslao Kaćinim roditeljima odštampane skandinavke (Post Expressom). Pošto su tako zahtevali, poslao sam i jednu skandinavku sa upisanim rešenjem. Juče sam dobio mejl od porodice Šljapić u kome se zahvaljuju na poslatim ukrštenicama.
Ovu simpatičnu pričicu objavljujem sa njihovim odobrenjem.

Нема коментара:

Постави коментар