PRVA SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ENIGMATIKE

OVO JE PRVA SAMOSTALNA ZANATSKA RADNJA ZA PRUŽANJE USLUGA IZ OBLASTI ENIGMATIKE

Ne, ne morate biti poznati da bi videli sebe, svoje prijatelje ili rođake u ukrštenici! Pošaljite svoju ili sliku onoga koga želite obradovati ovim jedinstenim poklonom na mejl miroslavenigmata@gmail.com (tu možete dobiti i detaljnija objašnjenja), i za dan-dva ćete, uz neznatnu novčanu naknadu dobiti prvoklasnu ukrštenicu koju će samo za vas napraviti provereni majstor enigmatskog zanata Miroslav Cvetković!

Naravno, nemam ništa ni protiv poznatih ličnosti - dosad najveći projekat je urađen za jednog izuzetno poznatog gospodina koji je za rođendan svojoj devojci, takođe veoma poznatoj osobi, poklonio CEO ENIGMATSKI LIST!

уторак, 2. септембар 2014.

БЕЏЕВИ



Синоћ сам, након два дана рада, преко "Велике баре" послао (на четири адресе) велики број копија шест различитих скандинавки са исто толико имена и слика унука Радивоја Тијанића и Стојане Команин Тијанић. Ово двоје срећних супружника живи у Ванкуверу дуже од 30 година, имају тројицу синова, сви су ожењени и имају по двојицу синова (сви унуци, као и њихови очеви поносно носе имена старих српских владара!).
Ових дана ће се унуци са својим родитељима, као и претходних година, окупити у кући баке и деке и прославити њихову годишњицу брака - ретко се виђају јер млађани Тијанићи са родитељима живе у Лос Анђелесу, Сан Франциску и Вашингтону.
Баки Тијани сам, на поклон направио беџ са магичним квадратом 7х7. Невероватно - уклопило се и њено име и оба презимена! Деди Радивоју, такође сам послао беџ са магичним квадратом, који сам много лакше направио.
Пошто нисам питао да ли смем да објавим укрштенице са сликама и именима њихових унука, сада их не дајем на увид.
И овом приликом поздрављам Тијаниће и желим им још много лепих окупљања и, што да не,  још нових чланова породице. Срећни били!

Нема коментара:

Постави коментар